En vecka i Oz...

God kväll! Blir ett kort inlägg, mest lite updates :)
 
Ligger här på hostelet, tillbaka till bunkbeds efter några nätter i "riktig" säng. Kom tillbaka från Adelaide igår. 
 
Första veckan har varit heeeelt fantastisk. På alla sätt och vis. Så glad att jag känner Patrick som i sin tur känner massor av folk som jag har blivit vän med...en riktig trygghet. Har hittat en underbar tjej från Finland, Sanna, som jag verkligen känner mig bekväm med, sjukt nice. Hon är i samma sits som mig, skönt att ha någon att dela bekymmer, tankar och annat med.
 
Veckan har bestått av praktiskt fix varvat med fest...ganska mkt fest om jag ska vara ärlig. Men tro inte att jag legat på latsidan för det, fixat telefon, bank, TFN, Medicare...och...LÄGENHET!!! Så otroligt lättad. En etta som jag får själv oxå...det är ju inte så vanligt häromkring. Tar över den efter en svensk tjej, inflytt om en vecka :)
 
Tiden har verkligen FLUGIT iväg...galet. Helgen var det som sagt Adelaide och skulle sett Rolling Stones men ni vet ju säkert att konserterna blev inställda...åkte på wine tasting i Barossa Valley istället...fantastiskt. Otroligt vackert. 
 
I dag har jag fixat elbolag och ännu mera bankärenden...i morgon åker jag faktiskt till Surfers och Byron Bay. Tar en vecka där i väntan på lägenhet...seriöst sparar jag pengar på att åka iväg...Melbourne är DYYYYYRT! 
 
Så...om en vecka börjar jag söka jobb...hej Donken! Men vet ni...när magkänslan är som den är just nu så kanske Donken är helt okej :D
 
Jag älskar Melbourne! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lifeistoday.blogg.se

Jag bestämde mig 2014 att lämna min trygga vardag i Sverige och ge mig ut på ett äventyr ensam till Australien. Nu, mer än 3 år senare bor och jobbar jag i världens bästa stad Melbourne. Läs min blogg om min vardag här, om allt och ingenting, tankar, funderingar eller bara struntprat...

RSS 2.0